Αρχική > Ενημέρωση

Ενημέρωση

Bayer: Έως τις 31/10 η προθεσμία υποβολής στο πρόγραμμα χρηματοδότησης Grants4Ag

Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2020 - 10:28

Έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 διαρκεί η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Grants4Ag της Bayer, το οποίο από το 2015 παρέχει στους ερευνητές επιστημονική και οικονομική στήριξη για να αναπτύξουν νέες ιδέες και λύσεις για όλους τους τομείς της Έρευνας και Ανάπτυξης στον κλάδο της γεωργίας.

“Τα προηγούμενα προγράμματα Grants4 κατάφεραν να προσελκύσουν κορυφαίες προτάσεις σε εξειδικευμένα πεδία – συγκεκριμένα στα Biologicals και προϊόντα βιοτεχνολογίας” δήλωσε ο Phil Taylor, Open...

Netflix: Πτώση στους νέους συνδρομητές, μετά την “επιτυχία” της καραντίνας

Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2020 - 09:45

Τα χαμηλότερα κέρδη από νέους συνδρομητές σε μία τετραετία παρουσίασε χθες η Netflix, καθώς ο ανταγωνισμός για την προσφορά υπηρεσιών streaming αυξήθηκε, οι περιορισμοί κατά της εξάπλωσης της COVID-19 χαλάρωσαν, ενώ οι ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών διοργανώσεων επέστρεψαν στην τηλεόραση.

Η εταιρία πρόσθεσε 2,2 εκατομμύρια νέους συνδρομητές σε παγκόσμιο επίπεδο στη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, χωρίς να καλύψει το στόχο της Wall Street, καθώς οι αναλυτές ανέμεναν...

Στις 394 οι νεοφυείς επιχειρήσεις που αιτήθηκαν να εγγραφούν στο ElevateGreece

Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2020 - 09:00

Τις πρώτες 6 ημέρες λειτουργίας του ElevateGreece ο συνολικός αριθμός υποβολών έφτασε τις 394 νεοφυείς επιχειρήσεις που αιτήθηκαν να εγγραφούν στο μητρώο.

Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας και παρέθεσε και το σχετικό πίνακα καταγραφής με τα στοιχεία.

 

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...

Χρηματοδότηση pre-seed €1,4 εκατομμύρια για την cloudTech Koyeb

Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020 - 15:00

Οικονομική «ένεση» της τάξεως των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ ως pre-seed χρηματοδότηση άντλησε η Γαλλική Koyeb, startup που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη workflows επεξεργασίας δεδομένων κατά μήκος πολλαπλών παρόχων υπηρεσιών cloud.

Τα στελέχη της Koyeb θεωρούν πως μέσω των υπηρεσιών και προϊόντων της οι επιχειρήσεις-πελάτες θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τα καλύτερα διαθέσιμα cloud-native APIs και εν γένει υπηρεσίες αποθήκευσης προκειμένου να μετεξελιχθούν και να...

Συνεργασία της Ισραηλινής Qwilt με την Cisco στον τομέα του streaming

Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020 - 13:54

Συμφωνία συνεργασίας με την Cisco συνήψε η Ισραηλινή Qwilt, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη τεχνολογίας βίντεο streaming. Σκοπός της εν λόγω κίνησης είναι το εξειδικευμένο λογισμικό streaming της Qwilt να ενσωματωθεί στο δίκτυο της Cisco, ως μια Software as a Service (SaaS) προσφορά που θα διατίθεται στην πελατεία της κορυφαίας εταιρείας δικτύων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Jonathan Davidson, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τομέα Mass Scale...

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος χρηματοδότησης του Cyprus Seeds

Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020 - 12:40

Στις 16 Οκτωβρίου, το Cyprus Seeds, ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει την εμπορευματοποίηση της ακαδημαϊκής έρευνας, γιόρτασε την επιτυχή ολοκλήρωση της πιλοτικής του χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι 6 ομάδες του πρώτου κύκλου παρουσίασαν τις τεχνολογικές καινοτομίες σε μια μικρή ομάδα ενδιαφερομένων από το κυπριακό οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένων υπεύθυνων χάραξης πολιτικής, εκπροσώπων πανεπιστημίων και επιχειρήσεων αλλά και επενδυτών.

Η Έκθεση...

Νέο όραμα και στρατηγική για το ΕΟ Greece

Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020 - 11:00

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, το ετήσιο opening event του EO Greece, μέλους του παγκόσμιου δικτύου επιχειρηματικότητας Entrepreneurs’ Organization (ΕΟ).

Στο opening event, που πραγματοποιήθηκε ψηφιακά λόγω της πανδημίας COVID-19, έδωσαν το παρών όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες-μέλη του οργανισμού. Άλλωστε, η φετινή εκδήλωση ήταν ξεχωριστή, καθώς σηματοδότησε τη νέα εποχή του EO, με την παρουσίαση του νέου οράματος του διεθνούς οργανισμού, ενώ επιφύλασσε...

Go-to-Market Fit: Μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα του ελληνικού οικοσυστήματος

Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020 - 10:00

Στο πλαίσιο της έναρξης του προγράμματος Found.ation Spark, το Found.ation πραγματοποίησε διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο “Go-to-Market Fit: Η επόμενη μέρα για τις εκκολαπτόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις στο ελληνικό οικοσύστημα”, στην...

Συνολικά 500 εκατ. δολάρια έχει αντλήσει η Plenty Unlimited!

Δευτέρα, Οκτώβριος 19, 2020 - 17:00

Η καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών σε εσωτερικούς χώρους, ενδιαφέρει και… πληρώνει, τουλάχιστον σε υπαρκτό επενδυτικό ενδιαφέρον!

Αυτό αποδεικνύεται από την πορεία άντλησης επενδυτικών κεφαλαίων από μέρους της Plenty‌ ‌Unlimited‌, η οποία κατά τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να κατασκευάσει ακόμη περισσότερες κάθετες φάρμες κατά μήκος των ΗΠΑ.

Μόλις προ ημερών, η Plenty‌ ‌Unlimited‌ «σήκωσε» $140 εκατομμύρια...

Χρηματοδότηση επέκτασης στις ΗΠΑ για την Savana Medica

Δευτέρα, Οκτώβριος 19, 2020 - 16:08

Το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων, που αναμένεται να αποτελέσει σημαντική «καύσιμη» ύλη στην υλοποίηση των σχεδίων της για την μεταφορά των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ και δη τη Νέα Υόρκη, κατάφερε να αντλήσει σε ένα νέο κύκλο χρηματοδότησης η Savana.

Κίνηση, περίπου επιβεβλημένη για την Ισπανική startup, που ιδρύθηκε το 2014, καθώς ήδη συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και με περισσότερες από 100 υγειονομικές εγκαταστάσεις...