Αρχική > Ενημέρωση

Ενημέρωση

Επιχειρηματίες εξηγούν τι επιδιώκουν μέσα από το «ΟΠΑΠ Forward»

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 16:43

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στο «ΟΠΑΠ Forward» δίνουν οι νέοι επιχειρηματίες που παρακολουθούν τον τρίτο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων του προγράμματος.

Επιδίωξή τους είναι να ακολουθήσουν την ίδια αναπτυξιακή πορεία με τις υπόλοιπες 40 εταιρείες, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ και δύο χρόνια, επιτυγχάνοντας να ενισχύσουν τον κύκλο εργασιών τους και το εργατικό δυναμικό τους. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατάφεραν να αυξήσουν τον τζίρο...

Νέο πρόγραμμα εκμάθησης προγραμματισμού στην Οικία Λέλας Καραγιάννη

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 15:40

Το START Project, το πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που υλοποιείται στην οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων, ανακοίνωσε την έναρξη, από τον Σεπτέμβριο 2019, του START School of Code, ενός νέου, ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού κύκλου εκμάθησης προγραμματισμού, με την υποστήριξη της Microsoft και ελληνικού φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα START School of Code είναι διαθέσιμες από τις 22...

Η AR startup eyecandylab σήκωσε χρηματοδότηση 1,35 εκατ. ευρώ

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 14:52

Η Γερμανική AR startup eyecandylab σήκωσε seed χρηματοδότηση ύψους 1,35 εκατ. ευρώ με επικεφαλής την Band of Angels, και συμμετοχή της LG Technology Ventures και αγγέλων επενδυτών.

Σύμφωνα με το Tech.eu, το νέο κεφάλαιο θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της πλατφόρμας της, augmen.tv,...

«Έρχεται» το τρίτο session του Scale Up Greece με τη Workable

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 14:20

Μετά από δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις «αφιερωμένες» στις εταιρείες Epignosis και Insurance Market, η Starttech Ventures διοργανώνει το τρίτο Scale Up Greece, με τη Workable να βρίσκεται αυτή τη φορά στο «επίκεντρο».

Το τρίτο session «έρχεται» στις 28 Αυγούστου, 19:00 – 21:00 στα κεντρικά της Workable στην Αθήνα και είναι ανοιχτό σε όλους τους startuppers σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκονται, ακόμα σε αυτούς που είναι σε διαδικασία...

Διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα Samsung Galaxy Note10/10+

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 13:45

Tα νέα Samsung Galaxy Note10/10+ είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo SAMSUNG Galaxy Note10 στα 999 ευρώ (έκδοση 128GB) και τo SAMSUNG Galaxy Note10+ στα 1.149 ευρώ (έκδοση 256GB) και στα 1.249 ευρώ (έκδοση 512GB) ή από 20,81 ευρώ το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις, ή φθηνότερα στα...

Το βρετανικό Channel 4 επενδύει τηλεοπτικό χρόνο στην TravelLocal

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 13:10

Η TravelLocal, ηλεκτρονικό marketplace διακοπών με έδρα το Μπρίστολ, ανακοίνωσε ότι ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 4, επένδυσε σε αυτή, μέσω του Commercial Growth Fund του. Την εταιρεία, εκτός του Channel 4, στηρίζουν τα επενδυτικά funds Active Partners και Gresham House Ventures.

Η πλατφόρμα, που ιδρύθηκε το 2016 από τους Tom Stapleton, Huw Owen και Mark Hudson, ασχολείται με την αγορά των διακοπών, η οποία είναι ενισχυμένη τα τελευταία...

Ξεκινά ο διαγωνισμός υποτροφιών του American College of Thessaloniki

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 12:30

Το American College of Thessaloniki διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο πλήρεις υποτροφίες σπουδών για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λάρισα και Τρίκαλα.

Οι υποτροφίες αφορούν στα προγράμματα:

  • BS in Business Administration
  • BS in Computer Science / Business Computing
  • BA in English
  • BA (Hons) in Political Science & International Relations
  • BS in...

Με επιπλέον «προνόμια» κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ η εφαρμογή της Ν26

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 11:50

Η N26 ανακοίνωσε ότι η τραπεζική εφαρμογή της είναι πλέον διαθέσιμη σε πελάτες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την ολοκλήρωση ενός δίμηνου προγράμματος beta.

Η εφαρμογή τώρα είναι διαθέσιμη στο App Store της Apple...

Στην 20η θέση του Formula SAE Italy η ομάδα του Πανεπιστημίου Θράκης

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 11:20

Στην 20 θέση ανάμεσα σε 43 ομάδες στην κατηγορία των βενζινοκίνητων μονοθεσίων βρέθηκε η Democritus Racing Team (DRT) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στη διοργάνωση Formula SAE Italy 2019.

Αναλυτικότερα, η ελληνική ομάδα κατέκτησε την 18η θέση στο αγώνισμα Business presentation, την 11η θέση στο Cost event και την 33η θέση στο Design event. Στο Autocross η DRT κατέκτησε την 22η δεύτερη θέση ενώ στην κατηγορία Efficiency η ομάδα βγήκε 2η!

...

Παρουσιάστηκε επίσημα το λογισμικό EMUI10 της Huawei

Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 10:45

Στο Huawei Developers Congress, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9-11 Αυγούστου στην Ντονγκουάν, παρουσιάστηκε επίσημα το λογισμικό EMUI10.

Ο Dr. Wang Chenglu, πρόεδρος του τμήματος Software Engineering του Huawei Consumer Business Group, ανέφερε πως το EMUI10 είναι μία καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει μία πλήρη εμπειρία χρήσης. Η ανάπτυξή του, δημιούργησε την δυνατότητα για εφαρμογές με συγκεκριμένο σκοπό, όπως ηχητικές και video κλήσεις καθώς και...