Αρχική > Ενημέρωση

Ενημέρωση

Οι ανερχόμενες Startups που διακρίθηκαν στο iCBA

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 17:42

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, η τελική εκδήλωση του έργου Intelligent Cross Border Accelerator for ICT-enabled start-ups (iCBA) που υλοποιείται τα τελευταία 2 χρόνια, στο πλαίσιο του Προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG.

Στο event, παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας- Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ έδωσαν το παρόν ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και o κ. Μιχάλης Δρίτσας, Διευθυντής του Γραφείου...

Το mini market άμεσα και με δωρεάν παράδοση στην πόρτα σου!

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 16:45

Το ekiosky’s είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα που εν μέσω πανδημίας κατάφερε να παραδίδει χιλιάδες προϊόντα την ίδια μέρα και μέσα σε λίγη ώρα. 

Το ekiosky’s λανσαρίστηκε το Μάρτιο του 2020 από τον όμιλο Μούχαλη, με στόχο να εξυπηρετήσει τις μικρές και μεγάλες καθημερινές ανάγκες, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, τις αυθόρμητες επιθυμίες των καταναλωτών, άμεσα όπου κι αν βρίσκονται, από το κινητό ή και τον υπολογιστή τους.  

Μέσω της ηλεκτρονικής...

Σεμινάριο εισαγωγής σε Data Analysis με Python από ATHEX Academy

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 16:06

H Εκπαιδευτική Ακαδημία του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Academy) διοργανώνει στις 04, 07, 11, 14, 18, 21 Οκτωβρίου 18-ωρο σεμινάριο διαδικτυακά (μέσω WEBEX) με θέμα: Introduction to Data Analysis with Python.

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος, επικεφαλής Ειδικής Διαπραγμάτευσης Παραγώγων της Πειραιώς ΑΕΠΕΥ.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν έχει ως προϋπόθεση γνώσεις προγραμματισμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες...

Delivery Food: Όλο το παρασκήνιο μια αγοράς δισεκατομμυρίων

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 15:35

Στο προσκήνιο βρέθηκε, μετά τις εξελίξεις με τους διανομείς της efood, ένας κλάδος ραγδαία αναπτυσσόμενος – και λόγω της πανδημίας – αυτός της παράδοσης φαγητού στον χώρο του πελάτη, το γνωστό μας delivery.

Το πέρασμα από τους παραδοσιακούς ντελιβεράδες του μικρού μαγαζιού της γειτονιάς στις πολυεθνικές ψηφιακές πλατφόρμες...

SUP Free Hackathon – Ένα case study για το πως η βιωσιμότητα γίνεται πράξη

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 15:00

Η Lidl Ελλάς και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης έδωσαν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να καινοτομήσουν και να μειώσουν τα πλαστικά μιας χρήσης. Η ECOCup και το οικολογικό σύστημα loyalty που δημιούργησε αποδεικνύουν το πόσο σωστή ήταν αυτή η απόφαση. 

Την ώρα που πολλοί μιλούν για βιωσιμότητα, «πράσινη» επιχειρηματικότητα και θετικό αντίκτυπο, λίγοι είναι οι οργανισμοί που στην...

Think Silicon: Μια πορεία παγκόσμιας ανάπτυξης με την Ελλάδα στο επίκεντρο

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 14:20

Η ελληνική εταιρεία συνεχίζει, μετά την εξαγορά της από την αμερικανική Applied Materials, να αναπτύσσεται και να καινοτομεί φέρνοντας ένα «κύμα» επενδύσεων αλλά και προσλήψεων στη χώρα μας. 

Μια πορεία ανάπτυξης που ξεπερνά κατά πολύ τα δεδομένα της χώρας μας αλλά και τα «στεγανά» που συχνά υπάρχουν γύρω από την καινοτόμο επιχειρηματικότητα ακολουθεί η ...

Clio Muse Tours: Μια πλατφόρμα που ενώνει τον τουρισμό με τον πολιτισμό

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 13:40

Έχοντας δημιουργήσει περισσότερες από 400 ακουστικές ξεναγήσεις σε αξιοθέατα και μουσεία καθώς και βόλτες στην πόλη σε πάνω από 15 χώρες, η Clio Muse Tours εξειδικεύεται στη σύνδεση πολιτιστικών φορέων με την τουριστική αγορά.  

Η έλευση της πανδημίας έφερε ραγδαία ψηφιοποίηση τόσο στο χώρο του τουρισμού, όσο και σε αυτόν του πολιτισμού. Από τη μια όλο και περισσότερα μουσεία υιοθετούν ψηφιακές λύσεις και από την...

Νέες θέσεις εργασίας στο portfolio του Marathon VC

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 13:10

Οι εταιρείες του χαρτοφυλακίου της Marathon VC ανοίγουν θέσεις εργασίας που αναμένεται να καλυφθούν, από εξειδικευμένους τεχνικούς και υπαλλήλους που ενδιαφέρονται να στείλουν το βιογραφικό τους, διεκδικώντας μια θέση.

Η απασχόληση αφορά σε μηχανικούς ενσωματωμένου λογισμικού έως σχεδιαστές UX, υπεύθυνοι πωλήσεων, διαχειριστές κοινοτήτων, SREs, επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού και όλα...

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες!

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 12:57

Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, που στην περίπτωση κατά την οποία προχωρούσαμε σε δεικτικά σχόλια απέναντι σε κάποιο φίλο ή γνωστό, οι μεγαλύτεροι μας επιτιμούσαν με την φράση: «Η καμήλα δεν συνηθίζει να βλέπει την καμπούρα της, αλλά μόνο των άλλων…».

Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο νου διαβάζοντας προ μερικών ημερών σε «σοβαρό αντισυμβατικό wannabe» όσο και απόλυτα «χρωματισμένο» portal, μονής...

Ο πρόεδρος του Aratos στο 15ο συνέδριο PRIP για την βελτιστοποίηση της αγοράς μέσω Blockchain

Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021 - 12:32

Το 15ο συνέδριο Pattern Recognition and Information Processing – PRIP2021, θα πραγματοποιηθεί online στις 21-24 Σεπτεμβρίου 2021. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον εταίρο του έργου EaPConnect UIIP-NASB, μαζί με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Λευκορωσίας και το Κρατικό Πανεπιστήμιο Πληροφορικής και Ράδιο-ηλεκτρονικής της Λευκορωσίας.

Το PRIP2021 θα τεθεί σε απευθείας σύνδεση! Οι συνεδρίες θα μεταδίδονται ζωντανά, επιτρέποντας τη συμμετοχή της...