Αρχική > Ενημέρωση

Ενημέρωση

Hiro Capital: Fund 100 εκατ. ευρώ για ευρωπαϊκές επενδύσεις σε gaming και e-sports

Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019 - 12:00

Τρεις επαγγελματίες gamers και «βετεράνοι» επιχειρηματίες ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα νέο VC με στόχο να επενδύσουν σε εταιρείες που ασχολούνται με gaming και e-sports, σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιο συγκεκριμένα, το VC που ονομάζεται Hiro Capital, ανακοίνωσε ένα fund 100 εκατ. ευρώ γι αυτό το σκοπό, καθώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η Ευρώπη έχει τη δυναμική να γίνει μια κινητήρια δύναμη στον τομέα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι,...

COSMOTE #Growyourbusiness Ηράκλειο: Οι ευκαιρίες και οι ανάγκες της περιφέρειας

Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019 - 11:30

Θα πρέπει να ομολογήσω ότι μόλις έφτασα στην είσοδο του ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου δεν πίστευα ότι πρόκειται για την εκδήλωση #GrowyourbusinessMeet the Experts της COSMOTE, μια και η ουρά των εγγραφών έφτανε μέχρι έξω! Για να μην πολυλογώ η εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση άγγιξε σχεδόν τους 300 συμμετέχοντες, με τους υπευθύνους να «τρέχουν» για να εντοπίσουν καρέκλες.

Η COSMOTE τα τελευταία χρόνια διοργανώνει...

Η N26 έφτασε τους 1 εκατ. πελάτες στη Γαλλία ξεπερνώντας την HSBC!

Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019 - 10:55

Η γερμανική «νεοτράπεζα» N26 ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «έφτασε» τους 1 εκατομμύριο πελάτες στη Γαλλία, ξεπερνώντας την HSBC, η οποία σύμφωνα με έκθεσή της, το 2018 είχε 900,000 πελάτες.

«Το γεγονός ότι φτάσαμε τους 1 εκατ. πελάτες αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για τη N26 στη Γαλλία», δήλωσε ο Jérémie Rosselli, γενικός διευθυντής της N26 στη Γαλλία. «… Είναι ένα νέο στάδιο στην ανάπτυξή μας που...

«Επιστήμη και Κοινωνία»: Ξεκινά η υποβολή προτάσεων για τη δράση του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019 - 10:20

Χθες (14/10), ανακοινώθηκε η 3η Προκήρυξη της Δράσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. «Επιστήμη και Κοινωνία» με τίτλο «Κόμβοι Έρευνας, Καινοτομίας & Διάχυσης»

Στόχος της προκήρυξης είναι η εκλαΐκευση της επιστήμης και ειδικότερα η διάδοση των επιστημονικών γνώσεων στην κοινωνία καθώς και η καλλιέργεια μιας ευρύτερης ερευνητικής...

Newsletter_2019-10-15

Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019 - 07:31 ...

Newsletter_2019-10-15

Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019 - 07:31        ...

H TrueLayer η πρώτη ευρωπαϊκή open banking fintech που «εισέρχεται» στην Αυστραλία

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 17:04

Η TrueLayer, πάροχος χρηματοπιστωτικών APIs με έδρα το Λονδίνο, επεκτείνεται στην Αυστραλία και γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή open banking FinTech που «μπαίνει» σε Ασία – Ειρηνικό. Παράλληλα, η εταιρεία σχεδιάζει την επέκταση της στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη.

Δύο σημαντικά γεγονότα ήταν αυτά που «έθεσαν τις βάσεις» για την παγκόσμια επέκταση της TrueLayer: Πρώτον, το ότι η εταιρεία επιλέχθηκε από το βρετανικό υπουργείο Διεθνούς Εμπορίου για να...

Νέος κύκλος εξετάσεων και μαθημάτων από το Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 16:30

Tο Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια «προσκαλεί» για έκτη συνεχόμενη χρονιά, παιδιά που έχουν ιδιαίτερες ακαδημαϊκές δεξιότητες και μεγάλη αγάπη για τη μάθηση να λάβουν μέρος στις εξετάσεις που πρόκειται να διοργανωθούν τον Νοέμβριο.

Οι εξετάσεις απευθύνονται σε μαθητές από Β΄ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου και θα γίνουν στις 2 Νοεμβρίου 2019 σε Αθήνα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο, στις 9 Νοεμβρίου σε Θεσσαλονίκη,...

RG Connect19: Η ελληνική επιχειρηματικότητα στο «προσκήνιο» μέσα από ομιλίες, πάνελ και συζητήσεις

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 15:22

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στο Λονδίνο, το RG Connect19, το έκτο ετήσιο συνέδριο του Reload Greece  Στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το London Business School, το London School of Economics και το πρόγραμμα SEESOX του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το μονοήμερο συνέδριο, με τίτλο «Greece Open for Business» – «Η Ελλάδα ανοιχτή στην επιχειρηματική δραστηριότητα:...

Χρηματοδότηση 90 εκατ. δολαρίων και στόχοι επέκτασης για τη Grammarly

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 14:40

Η Grammarly, μια «εργαλειοθήκη» που χρησιμοποιείται σήμερα από 20 εκατομμύρια ανθρώπους για να διορθώσει τη γραμματική τους (και όχι μόνο), «έκλεισε» ένα νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 90 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το TechCrunch, με το νέο γύρο χρηματοδότησης, η αξία της εταιρείας ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια, καθώς αυτή...