Αρχική > Νέα μελών

Νέα μελών

e-SKILLS FOR JOBS 2014

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υλοποιεί την εκστρατεία e-Skills for Jobs 2014, που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την ανάγκη να βελτιώσουν τις ψηφιακές δεξιότητές τους σε σχέση με την εργασία. Η εκστρατεία είναι μια απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες καταρτισμένους σε ψηφιακές δεξιότητες που - επί του παρόντος - δεν καλύπτεται, παρά το υψηλό επίπεδο της ανεργίας στην Ευρώπη.

ΙΟΒΕ-ΣΕΤΕ: Αποτελέσματα 2ης Έρευνας Οικονομικής Συγκυρίας στις Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις

Σημαντική υποχώρηση παρουσιάζει ο Δείκτης Επιχειρηματικών Προσδοκιών για τις επιχειρήσεις του τουρισμού το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2011 σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση, σύμφωνα με την έρευνα οικονομικής συγκυρίας στον τουρισμό που διεξάγει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Πιο συγκεκριμένα, ο δείκτης διαμορφώθηκε στις 71 και 48 μονάδες για τις ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις αντίστοιχα, παρουσιάζοντας πτώση κατά 35 και 22 μονάδες σε σχέση με την πρώτη εκτίμηση.

Ξεκίνησε ο 3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!»

Την έναρξη του τρίτου πανελλήνιου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!», ανακοίνωσαν ο ΣΕΒ και η Eurobank, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν πριν από τέσσερα χρόνια για την ανάδειξη της έρευνας, της καινοτομίας, της γνώσης και των ανθρώπων που τις υπηρετούν στην Ελλάδα.

Survey: Job Skills Matter More Than Degrees

While graduating college is important, the majority of employees say it takes more than a diploma to land a job and advance a career, new research shows.

Even though 82% of U.S. college graduates say their level of education has helped their careers, more than 70% say specialized training to acquire specific skills is more valuable in the workplace than a degree, according to a study from the online career site Glassdoor.